• AAMURUKOUS ma–pe klo 8.45
  • Su 23.4. klo 16.00 Jumalanpalvelus, Hanna ja Timo Voutilainen, rukouspalvelua. Kahvitarjoilu ViaDian hyväksi.
  • Ti 25.4. klo 18.00 Yhteinen Sanan ja rukouksen ilta helluntaiseurakunnassa, Hannu Airaksinen, Kari Härkönen
  • Ke 26.4. klo 17.30 Vanhimmiston kokous
  • To 27.4. klo 18.00 Sanan ja rukouksen ilta, Kari Härkönen
  • Su 30.4. klo 16.00 Ehtoollisjuhla, Gideonit, Eila ja Matti Nurmela ja Kari Härkönen, rukouspalvelua, junnuparkki. Kahvitarjoilu ViaDian hyväksi.

pieksamaki@svk.fi

Pieksämäen ViaDia ry kuuluu Suomen Vapaakirkon diakoniatyöstä vastaavaan ViaDia-kattojärjestöön. ViaDia ry:n paikkallisyhdistykset ja monet vapaaseurakunnat  tarjoavat muun muassa ruoka-apu eläkeläisille, vähävaraisille lapsiperheille, työttömille ja opiskelijoille. ViaDian toiminnan perustana ovat kristilliset arvot ja toimintatavat.

Pieksämäen ViaDia ry
c/o Vapaaseurakunta

Pankkitili: FI93 1102 3000 2130 24, viite 30025
Toiminnanjohtaja Satu Hirvonen, puh. 050 321 3958, satu.hirvonen(at)viadia.fi

ViaDia Pieksämäen toiminnasta ja palveluista kertovan esitteen voit ladata tästä pdf-tiedostona.

Päiväkeskus on osa kolmivuotista Etelä-Savon Varikko -hanketta. Hanketta rahoittavat ELY-keskus EU:n Sosiaalirahastosta sekä Mikkelin ja Pieksämäen kaupungit.
Hankeella tuetaan erityisesti väestöryhmiä, joiden sosiaalinen osallisuus on uhatuin ja jotka tarvitsevat työ- ja toimintakyvyn parantamista ja sosiaalisen osallisuuden tukemista ennen kuin työllistyminen avoimille työmarkkinoille on mahdollista. Näitä ryhmiä ovat muun muassa pitkäaikais­  työttömät, asunnottomat, rikoskierteissä olevat ja kulttuuritaustansa vuoksi vaikeasti työllistyvät henkilöt.

Pieksämäellä yhteistyökumppanina toimivat muun muassa Pieksämäen kaupunki, TE-tomisto, kaupat ja rikosseuraamuslaitos.

ViaDia-Tori on avoinna Lampolahdenkatu 8:ssa  arkisin kello 9.00-17.00 ja lauantaisin kello 10.00-14.00.

ViaDian Päiväkeskus on avoinna ma-ke ja pe Vapaakirkon tiloissa.

Hartauksia ja ruokajakelua sekä työtoimintaa

Päiväkeskustoimintaan kuuluu  osana kuntouttava työtoiminta, johon kuuluu esimerkiksi elintar­vikkeiden noutami­seen, ruuan vastaanottoon, lajitteluun, jaka­miseen ja valmistukseen liittyviä tehtäviä sekä sosiaalisia muuttoja. Lisäksi järjestään kiin­teis­töhuolto-, siivous- ja keittiö­tehtäviä.
ViaDia-yhdistysten toiminta perustana ovat kristilliset arvot ja toimintatavat. Varikon toimintaan kuuluukin ulkoisen avun lisäksi olennaisena osana hengel­linen toiminta.

ViaDianPäiväkeskus toimii ma-ke ja pe kello 9.00-13.00 Vapaakirkon tiloissa (Koulukatu 12).  Kahvio avautuu kello 10.00 (tuotteista vapaaehtoinen maksu) . Ruokajakelun vuoronumerot jaetaan kello 11.40, jonka jälkeen seuraavat hartaus elintarvikejakelu (omiin kasseihin) ja ruokailu.

Lampolahdenkatu 8:ssa (Montussa) on avoinna arkisin kello 9.00-14.00.