Tervetuloa terveenä ja käsihygeniasta ja turvaväleistä huolehtien kasvomaskein tai visiirein.

Aamurukoukset ma, ti ja pe klo 8.45

• Su 26.9. klo 16.00 Jumalanpalvelus, kastejuhla, Mertsi Lindroos, Kari Härkönen
  • Ma 27.9. klo 16.00 Kaikille avaoin keskusteluryhmä: orjuus/vapaus
  • Ti 28.9. klo 18.00 Naistenilta
  • To 30.9. klo 18.00 Lähetysilta
  • Pe 1.10. klo 17.30 Vanhimmiston kokous
  • 2.-3.10 (la-su) Evankelista Maija Haikonen
  • La 2.10. klo 18.00 Maija Haikonen, Kari Härkönen
  • Su 3.10. klo 13.00 Jumalanpalvelus, Maija Haikonen, Kari Härköne
  • Su 3.10. klo 15.00 Synttäritilaisuus: Satu 50 v., Katja 50 v., Kari Härkönen

Tervetuloa tilaisuuksiimme terveenä ja käsihygeniasta ja turvaväleistä huolehtien kasvomaskein tai visiirein!

Pastori Kari Härkönen kirjoittaa otsikolla Lopunajan mylleryksiä: "Aika on paha!” Näin apostoli Paavali kirjoitti Efeson seurakunnalle noin vuonna 61, kun hän oli Kristuksen tähden lievässä vankeudessa Roomassa (Ef. 5:16). Elämme nyt vuotta 2021 ja voimme yksimielisesti todeta nykyisen maailmanajan olevan edelleen pahan...
Lue koko teksti.

Pieksämäen vapaaseurakunta on yksi Suomen Vapaakirkon lähes sadasta seurakunnasta. Me olemme kristittyjä, jotka tahdomme elää ja toimia kristillisen uskonelämän herättämiseksi ja säilyttämiseksi. Uskomme ainoana ohjeena on Raamattu. Sen mukaisesti elämme sydämen uskossa Jeesukseen Kristukseen, Jumalan Poikaan.
Pieksämäen vapaaseurakunta on vaikuttanut Pieksämäellä yli 80 vuotta. Tavoitteemme on ollut ja on kertoa Jeesuksesta ihmisille lähellä ja kaukana sekä elää aidossa yhteydessä ja palvella lähimmäisiämme kohtaamalla heitä tilaisuuksissamme ja heidän arjessaan.
Vapaakirkollisuus korostaa henkilökohtaista uskoa Kristukseen ja halua elää hänen seuraajanaan muuttuvassa maailmassa. Usko Vapahtajaan suo meille omakohtaisen suhteen taivaalliseen Isään ja vapauttaa antautumaan elämälle sen koko rikkaudessaan. Evankeliumi on ilosanoma: uskomalla Jeesukseen saamme syntimme anteeksi ja opimme tuntemaan Jumalan henkilökohtaisesti. Tämä on elämänpituinen prosessi, jonka voimme seurakunnissa jakaa toisten kanssa.

– Jumalaa ja lähimmäistä palvellen

Päivitetty 10.9.2021

Copyright ©2021. All Rights Reserved.