Aamurukoukset ma-pe klo 8.45 (ei 19.4.)

• Su 14.4. klo 16.00 Lähetysjuhla, Marja ja Olavi Vesalainen, junnuparkki, rukouspalvelu, kahvit lähetyksen hyväksi.
  • Ma 15.4. klo 18.00 Vastuullisten palaveri
  • Ti 16.4. klo 15.30 Hengellisten laulujen iltapäivä
  • Ti 16.4. klo 18.00 Evankelioimiskoulu. Näköaloja evankelioimistyömuotoihin, Timo Jormakka, Kari Härkönen
  • To 18.4. klo 18.00 Kiirastorstain ehtoollisjuhla, Timo Jormakka, Kari Härkönen
  • Su 21.4. klo 16.00 Ylösnousemuksen juhla, Päivi ja Hannu Vesanen, Kari Härkönen, rukouspalvelu, kahvit rakennusrahaston hyväksi

pieksamaki@svk.fi

Vapaaseurakunnan nuoria, jotka olivat järjestämässä Mika-velin esiintymistä Pieksämen torilla syyskuun alussa. Taustalla tapahtuman juontanut Lauri Ala.

Mika-veli taustajoukkoineen kokosi satoja Pieksämäen torille ja Vapaakirkossa järjesteyille jatkoille. Tapahtuma järjestettiin yhteistyössä Pieksämäen GospelNuoret ry:n kanssa.

Kaksi kertaa vuodessa järjestetään runsaasti lapsia ja aikuisia kokoava koko perheen Kids' Action Night. Tapahtuma on järjestetty Harjun koulun tiloissa.

Alkukesän lastenleiri on osa Vapaaseurakunnan toimintaa lasten
parissa.