Tervetuloa terveenä ja käsihygeniasta ja turvaväleistä huolehtien kasvomaskein tai visiirein.

Aamurukoukset ma, ti ja pe klo 8.45

• Su 26.9. klo 16.00 Jumalanpalvelus, kastejuhla, Mertsi Lindroos, Kari Härkönen
  • Ma 27.9. klo 16.00 Kaikille avaoin keskusteluryhmä: orjuus/vapaus
  • Ti 28.9. klo 18.00 Naistenilta
  • To 30.9. klo 18.00 Lähetysilta
  • Pe 1.10. klo 17.30 Vanhimmiston kokous
  • 2.-3.10 (la-su) Evankelista Maija Haikonen
  • La 2.10. klo 18.00 Maija Haikonen, Kari Härkönen
  • Su 3.10. klo 13.00 Jumalanpalvelus, Maija Haikonen, Kari Härköne
  • Su 3.10. klo 15.00 Synttäritilaisuus: Satu 50 v., Katja 50 v., Kari Härkönen

Pieksämäen vapaaseurakunnan toimintaan kuuluu tapahtumia ja tilaisuuksia kaikenikäisille. Pääosa tilaisuuksista järjestetään Vapaakirkossa (Koulukatu 12). Joskus kokoonnutaan myös kodeissa. Lisäksi Hankasalmen asemalla toimii Pieksämäen vapaaseurakuntaan kuuluva Hankasalmen rukouspiiri.

Sunnuntain jumalanpalvelus on koko seurakunnan yhteinen tapahtuma. Se kokoaa aikuisten lisäksi yhteen nuoria ja lapsia. Jumalanpalvelukset, kuten vapaaseurakunnan muutkin tilaisuudet ovat kaikille avoimia tapahtumia.

Jumalanpalveluksissa on monissa muissa tilaisuuksissa on musiikilla keskeinen merkitys.

Vapaaseurakunnan toiminassa ja työmuodoissa ovat vastuunkantajina tavallisesti vapaaehtoiset seurakunnan jäsenet. Jumalanpalveluksissa on usein vierailevia julistajia.

Jumalanpalvelusten ja muun viikottaisen toiminnan lisäksi seurakunta järjestää retkiä ja tapahtumia. Yksi perinteisiä tapahtumia on Kevätretki Pöyhölän Pappilaan, jossa nautitaan yhdessäolosta ja hyvästä ruuasta.

Copyright ©2021. All Rights Reserved.